Welkom

Bezoekers van VVV Volendam worden veelzijdig geïnformeerd over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijheidsbesteding in Volendam en geholpen in het optimaal benutten ervan. U herkent in de dienstverlening het echte VVV-gastheerschap en door de uitstekende lokale contacten kan de VVV maatwerk leveren in antwoord op uw wensen. Voorbeelden zijn het ontwikkelen en reserveren van uitstapjes, programma’s en arrangementen voor vrijetijdsbesteding, het ontwikkelen van routes, het ontwikkelen van promotie- en informatieproducten, het ontwikkelen en reserveren van vakantiearrangementen en het reserveren van logiesaccommodaties.

En zoekt u een leuk presentje, dan heeft de VVV de VVV cadeaubon, de VVV Dinercheque, de VVV giftcard (te besteden online), Het leukste overnachtingscadeau of de nationale bioscoopbon voor u!

wandeling wandelingrondje volendam wandeling 

Kerstmarkten en winkeldagtochten te boeken!


De gezellige maand is weer begonnen...


Er zijn weer verschillende kerstmarkten bij ons te boeken! U kunt kiezen uit de volgende steden: Düsseldorf, Oberhausen, Essen, Dortmund, Aken en Münster en de volgende data: woensdag 7 december, zaterdag 10 december, woensdag 14 december en zaterdag 17 december. De aankomst zal ongeveer 11.30 uur zijn en het vertrek ongeveer 16.30 uur. Voor deze gezellige dag, inclusief bustocht, betaalt u slechts 22,00 p.p. (exclusief reserveringskosten 2,50 p.p.) en kunt u vertrekken vanaf het AMVO terrein of bij het busstation in Edam. Voor meer informatie of boekingen, kom naar ons VVV-kantoor aan de Zeestraat!

Wilt u ook geïnformeerd blijven?


Like dan ook even onze facebookpagina VVV Volendam. Dan ontvangt u wekelijks tips over de leukste uitjes in en rondom Volendam! Uiteraard kunt u ook de agenda raadplegen op onze site (zie rechtsboven). Wij houden u graag op de hoogte!


Boek direct een hotel

Aankomst:

Vertrek:

Realisatie StudioWeb.nl