Welkom

Bezoekers van VVV Volendam worden veelzijdig geïnformeerd over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijheidsbesteding in Volendam en geholpen in het optimaal benutten ervan. U herkent in de dienstverlening het echte VVV-gastheerschap en door de uitstekende lokale contacten kan de VVV maatwerk leveren in antwoord op uw wensen. Voorbeelden zijn het ontwikkelen en reserveren van uitstapjes, programma’s en arrangementen voor vrijetijdsbesteding, het ontwikkelen van routes, het ontwikkelen van promotie- en informatieproducten, het ontwikkelen en reserveren van vakantiearrangementen en het reserveren van logiesaccommodaties.

En zoekt u een leuk presentje dan heeft de VVV met de VVV Irischeque en de Nationale Dinercheque de meest veelzijdige cadeaubon, inwisselbaar bij de vele aangesloten leden.

wandeling wandelingrondje volendam wandeling 

De Volendammerdag is weer in aantocht!

 
Op zondag 26 juni is het weer zover: Volendam staat in het teken van de Volendammerdag, gezelligheid en sfeer!


Start om 9.30 met een plechtige Heilige Mis in de St.Vincentiuskerk met zang van het kerkkoor St. Caecillia en het Volendamsoperakoor. Tijdens deze dag dragen de Volendammers het traditionele kostuum. Rond 11.00 uur beginnen in het centrum en rond de Haven allerlei activiteiten zoals een braderie, dans voorstellingen, optredens van diverse koren en bandjes, een turndemonstratie, oude ambachten, een visrookwedstrijd en kunt u meevaren met een Volendammer kwak. Volendam is 'the place to be'.. U bent van harte welkom!Boek direct een hotel

Aankomst:

Vertrek:

Realisatie StudioWeb.nl