Welkom

Bezoekers van VVV Volendam worden veelzijdig geïnformeerd over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijheidsbesteding in Volendam en geholpen in het optimaal benutten ervan. U herkent in de dienstverlening het echte VVV-gastheerschap en door de uitstekende lokale contacten kan de VVV maatwerk leveren in antwoord op uw wensen. Voorbeelden zijn het ontwikkelen en reserveren van uitstapjes, programma’s en arrangementen voor vrijetijdsbesteding, het ontwikkelen van routes, het ontwikkelen van promotie- en informatieproducten, het ontwikkelen en reserveren van vakantiearrangementen en het reserveren van logiesaccommodaties.

En zoekt u een leuk presentje, dan heeft de VVV de VVV cadeaubon, de VVV Dinercheque, de VVV giftcard (te besteden online), Het leukste overnachtingscadeau of de nationale bioscoopbon voor u!

wandeling wandelingrondje volendam wandeling 

Concertavonden in de Visafslag!

 
Deze leuke avonden staan weer op het programma!


Ook dit jaar organiseert Stichting Cultuur Volendam in de maand juli een paar onversterkte concertavonden in de Visafslag op de Dijk in Volendam.

20 juli Rogier Pelgrim support act Larry Koning
27 juli Anne-Linde v.d. Veen support act Geranne Tuijp

De Visafslag gaat open om 19.45 uur en de optredens beginnen om 20.00 uur. Kaartjes kosten € 7,50 p.p. Maak ze mee en reserveer op tijd via . of tel. 06 57 77 98 75. Het is meer dan de moeite waard!Bezoek deze leuke expositie in Edam!

 
Expositie Zonder water geen papier!


Papier is altijd wel aanwezig om je heen en is makkelijk verwerkbaar. Je tekent erop, je kunt het kreuken, vouwen en kneden (papier-maché). Zelfs van oude kranten kun je iets leuks maken. Nadeel van papier kan de beperkte houdbaarheid zijn: het wordt vochtig, vuil en stort in elkaar. Maar dat is ook gelijk weer een voordeel: het is een uitnodiging om weer opnieuw te beginnen, maar dan mooier, leuker en origineler dan de vorige keer.

Deze papierkunstexpositie – samengesteld door de Stichting Maak’t – zal op zondag 10 juli om 15:00 uur worden geopend door Wouter de Jaager, graficus en directeur van Multicopy Bergen op Zoom, waarna Ria Roerdink een gedicht zal voordragen. Deze expositie opent vanaf 10 juli zijn deuren en kan bezocht worden t/m 21 augustus. Openingstijden dagelijks van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.facebook.com/grotekerkedam of bel 06-53676549.Zeilschip de Zuiderzee!

 
Zomers meezeilen op het Wad!


U kunt op 23 juli weer zomers meezeilen op het Wad. Altijd al eens een keer op de Waddenzee willen zeilen? Waar mooie vergezichten en de geur van het zoute water het leven zo mooi maken.... Zon, zee, de zilte zeelucht en in de verte zeehondjes en boven je de zeilen van het oude zeilschip. De zeiltochten zijn aan het einde van de middag omdat het getij dan gunstig is om met rustig weer droog te vallen op de zandbank.

Zaterdag 23 juli 2016 van 14 tot ca. 20 uur (nog plaatsen beschikbaar). Prijs is 50 euro op basis van zelfverzorging. Koffie en thee zijn inclusief. Kinderen van 4 t/m 12 jaar 25 euro (0 t/m 3 jaar gratis).

TIP!!! Een goedgevulde picknickmand voor 's avonds met een heerlijk stuk boerenkaas, gedroogde worst, knapperig stokbrood, homemade ricotta tapenade, makreelsalade en vier consumpties p.p. naar keuze. Bestellen kan tot uiterlijk 4 dagen voor afvaart. De prijs van de picknickmand is €20 p.p. voor minimaal 2 personen. Graag reserveren vooraf.

Meer informatie: http://www.zuiderzee.eu of bel ons op 06-53676549.

Boek direct een hotel

Aankomst:

Vertrek:

Realisatie StudioWeb.nl