Activiteiten

Gelegen aan de oevers van het IJsselmeer biedt Volendam natuurlijk uitstekende recreatiemogelijkheden. Het is bijvoorbeeld heerlijk recreëren op recreatiepark Het Slobbeland. Zwemmen en surfen of gewoon lekker luieren op de grote ligweide. Voor kinderen is er een pierebad en zijn er wat speeltoestellen.

De echte zwemliefhebber gaat naar het subtropisch zwembad De Waterdam. U treft er twee grote buitenbaden en twee kinderbaden. Er staan diverse speeltoestellen en er is veel ruimte voor gasten op de verschillende ligweiden. Binnen is er nog een groot overdekt zwembad met subtropisch gedeelte met stroomversnelling, glijbaan en bubbelbaden. Aan de andere kant liggen nog twee les- en wedstrijdbaden.

Bowlen is een leuke vorm van recreatie voor alle leeftijden. Bowlingcentrum De Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van black-lights en automatische scoreverwerking. Voor de allerkleinsten kunnen de goten worden afgedekt zodat iedere bal raak is. Bowlingcentrum De Zedde is tevens partycentrum en biedt daarom ook alle gelegenheid voor en na het bowlen gezellig bij te praten, te borrelen en een hapje te eten.

In september 2001 werd Volendam een echte speeltuin rijker: speeltuin De Speelderij. Hier kunnen kinderen tot 10 jaar naar hartelust spelen en ravotten op ruim 25 verschillende speeltoestellen.

Realisatie StudioWeb.nl