Route en parkeren

Via de A1 (Hilversum/Amersfoort), A2 (Utrecht) of A4 (Schiphol/Den Haag) richting Amsterdam rijden en de ringweg A10 richting Zaandam/Zaanstad volgen. Neem vervolgens de afslag N247 Volendam. Vanaf daar is het nog 15 km naar Volendam.
Vanuit het centrum van Amsterdam kan het beste de IJtunnel/N247 worden genomen richting Volendam. Op de N247 bij de rotonde bij het Van der Valk Hotel rechtsaf. Na 2 km bereikt u Volendam. Volg de borden centrum via de Julianaweg. Bij de rotonde in het centrum gaat u rechtsaf de Zeestraat in. De VVV Volendam bevindt zich rechts van u naast het museum.

Openbaar vervoer
U neemt bij het Centraal Station aan de IJ-zijde de bus van E.B.S. naar Volendam. Elke 15 minuten vertrekt er een bus naar Volendam. U kunt in de bus een kaartje kopen of reizen met uw O.V.-chipkaart. Voor meer informatie over vertrektijden: zie http://www.ebs-ov.nl.

Parkeren
Als u Volendam inrijdt ziet u na de 1ste rotonde rechts het Marinapark van de Roompot. Hier kunt u de auto gratis parkeren. U kunt ook de Julianaweg vervolgen richting centrum, bij de 2de rotonde rechtdoor en daarna 2de straat rechts. Dit is de Parallelweg, 1131 DM. Op dit parkeerterrein kunt u gratis uw auto parkeren. Via de dijk loopt u in 5 minuten naar de Haven.


Google Maps
Grotere kaart weergeven
Realisatie StudioWeb.nl