Route en parkeren

Via de A1 (Hilversum/Amersfoort), A2 (Utrecht) of A4 (Schiphol/Den Haag) richting Amsterdam rijden en de ringweg opzoeken door richting Zaandam/Zaanstad te volgen. De ringweg blijven volgen en de ringwegafslag Volendam nemen. Vanaf daar is het nog 15 km naar Volendam. Vanuit het centrum van Amsterdam kan het beste de IJtunnel worden genomen die rechtstreeks naar Volendam leidt. De laatste afslag Volendam is bij een Van der Valk Motel en vanaf dit punt is het nog zo’n twee km voordat Volendam, via een mini-rotonde (rechtsaf), wordt binnengereden De hoofdweg (Julianaweg) rijdt u rechtdoor. Na 1 rotonde rijdt u rechtsaf. De VVV Volendam bevindt zich nu rechts van u.

Openbaar vervoer
U neemt bij het Centraal Station aan de achterzijde de bus van E.B.S. naar Volendam. Elke 15 minuten vertrekt er een bus naar Volendam. U kunt in de bus een kaartje kopen of reizen met uw O.V. Chip Meer info en vertrektijden http://www.ebs-ov.nl

Parkeren
Als u Volendam inrijdt ziet u na de 1ste rotonde rechts het Marinapark van de Roompot. U mag hier uw auto gratis parkeren. U kunt ook de Julianaweg vervolgen richting centrum en bij de 2de rotonde rechtdoor en daarna 2de straat rechts dit is de Parallelweg 1131 DM postcode nummer voor uw navigatie, hier is een groot nieuw parkeerterrein waar u ook gratis uw auto kunt parkeren. U bent 5 minuten lopen van de Haven af.


Google Maps
Grotere kaart weergeven

Boek direct een hotel

Aankomst:

Vertrek:

Realisatie StudioWeb.nl